Een divers, hoogstaand en competitief aanbod parket, een op-en-top professionele parketplaatsing en de mogelijkheid om een totaalproject te realiseren dankzij de eigen schrijnwerkers. Daar staat Jacobs Parket en Interieur voor.

We gaan telkens voor 100% klantentevredenheid. We werken daarvoor enkel met kwaliteitsmaterialen en spelen soepel in op de wens van onze klanten. dankzij de goede reputatie die we opbouwden de voorbije jaren, konden we al heel wat mooie projecten realiseren.

Parketvloeren: gereputeerde merken, eigen plaatsingsteam

Het aanbod parket is uiterst compleet. Zo bieden we diverse parketvloeren aan van gereputeerde fabrikanten zoals Di Legno, Chapel, Z-Parket, Flamingo Parket en Belgiqa parket. Daarnaast hebben we nog ons eigen huismerk ‘Jacobs Parket’. Het aanbod omvat het volledige scala van kwaliteitsvolle houten vloeren: massief, samengesteld, verouderd, gerookt, plankenvloeren, visgraat, Hongaars punt of mozaïekvloeren… Wij over een eigen plaatsingsdienst die elk project tot in de puntjes afwerkt. Er wordt met even veel respect en beroepsernst gewerkt voor kleine(re) particuliere projecten als voor de grotere projecten in bedrijven of retail.

Alle toebehoren en onderhoudsmiddelen

Naast parket is ook alle toebehoren verkrijgbaar: van de passende plinten, overgangsprofielen, onderhoudsproducten tot ondervloeren en lijmen. Zowel alle soort houtlijmen, constructielijmen en parketolies (in kleur en onzichtbaar) parketvernis en beitsen van topmerken zijn beschikbaar. Tevens beschikken we over een goed uitgeruste eigen schrijnwerkerij.

Specialist in totaalprojecten

Dat laatste maakt dat je bij ons ook terecht kan voor totaalprojecten. We zorgen voor je vloer, maar zijn ook de ideale partner voor het op maat maken van alle soorten binnendeuren, terrassen en gevelbekleding in tropische houtsoorten, en andere houten interieurelementen zoals dressings, bijpassende meubelstukken of ingemaakte kasten.